En marxa la Trobada de Societats Musicals i Escoles de Música i l’Entrada de Bandes en el nostre 40 aniversari

Dissabte, 30 de setembre —-Entrada de Bandes a partir de les 17.30 h

https://www.cosomuval.org/2023/09/22/en-marxa-la-trobada-de-societats-musicals-i-escoles-de-musica-i-lentrada-de-bandes-en-el-nostre-40-aniversario/

Entrada de Bandes

Una vegada finalitzada la Trobada, la Coordinadora de Societats Musicals de València continuarà celebrant el seu 40 aniversari amb una Entrada de Bandes a partir de les 17.30 hores.

Una gran desfilada a càrrec de les 26 bandes de música que la formen

1 partint de la plaça de la Reina,

2 arribarà a la Plaça de la Mare de Déu pel carrer del Micalet.

Ja en la plaça, tots els músics s’uniran per a formar una gran agrupació de quasi 1000 components i interpretar conjuntament tres pasdobles sota la direcció de sengles directors. Les peces triades pertanyen a aqueix gruix de partitures conegudes per tots i que constitueixen títols indispensables en el repertori bandístic dels valencians. En primer lloc, el pasdoble El tío Ramón, de Salvador Salvá, s’escoltarà sota la batuta del director més novell que s’ha posat al capdavant d’una agrupació de la Coordinadora: Manuel Romero Perálvarez, titular de la Banda de Música de Campanar. A continuació, Rebeca Pérez López, directora de l’A. C. Falla Jerònima Gal·lès – Litògraf Pascual Abad, i actualment única dona directora en la Coordinadora, marcarà els compassos de la coneguda Xàbia, també de Salvà. Per a finalitzar, Isidro Coll Ballesteros, director de l’Ateneu Musical del Port des de fa 36 anys i el més veterà en la Coordinadora, serà l’encarregat de dirigir València del mestre Padilla. Amb els acordes d’aquest tema es tancarà aquesta Entrada de Bandes.

Després d’aquesta maratoniana jornada de música, la pròxima cita serà el diumenge 29 d’octubre en el Palau de la Música, on tindrà lloc el concert commemoratiu del 40 aniversari de la Coordinadora a càrrec d’una banda integrada per més de 130 músics sota la direcció de Carlos Garcés.

 

PROCESSONS 

  10/ 09 /2023  SANT MARTÍ DE PORRES D L’OLIVERAL

PARTICIPEN EN LES ANDES DE:   FALLA OLIVERAL  I  VERGE DELS DEAMPARATS I ALTAR SANT VICENT FERRER OLIVERAL

Oliveral-Valencia 1

  17/09/2023 VERGE DEL ROSARI DE CASTELLAR

PARTICIPEN EN LES ANDES;  FALLA CASTELLAR I PURISIMA I  VERGE DEL ROSARI

CARXOFA CASTELLAR 2023´Associació Amics de la Carxofa de Castellar-L’Oliveral

 

 

PARTICIPEM EN ANIMAR A LA

VIII 10K de l’Horta Castellar-Oliveral

17/09/2023, 09:00 – 10:30

Ubicación:
Castellar-L’Oliveral

Organiza: Runners de l’Horta

Distancia: 10.000 metros