Cor Polifònic de l´Unió Musical Santa Cecília de Castellar Oliveral

 

 

El Cor Polifònic Santa Cecília de Castellar-Oliveral naix l’any 2011 des de la pròpia inquietud d’alguns membres de la Unió Musical i amb l’únic objectiu de gaudir de la música. El primer camí que va seguir l’agrupació va ser el de conèixer i interpretar algunes de les obres més representatives del repertori religiós per a quatre veus mixtes: soprano, contralt, tenor i baix. En aquesta línia es va fer la primera actuació pública d’aquesta formació, que va ser en la missa de Santa Cecília de l’any 2011 a la Parròquia de Sant Martí de Porres.

Després d’aquella agradable experiència per al grup, i al llarg del 2012, el projecte va anar agafant força i forma, encaminant els objectius a millorar progressivament la qualitat musical del conjunt. Es van començar a incloure al repertori obres amb major dificultat tècnica, com ara l’Agnus Dei de Samuel Barber, però sense eixir del gènere religiós.

En Setembre de 2012, així com en 2013 i 2014, va participar en el tradicional Cant de la “Carxofa”, interpretant la part coral del motet Glòria a Deu en les Altures en la plaça Verge de Lepanto. També va participar als Concerts de Nadal que ofereix la banda tant a l’any 2012 com el 2013.

El 21 de Desembre del 2013 es realitza la primera actuació del Cor Polifònic en exclusiva. El concert es va a realitzar a la Cooperativa Elèctrica de Castellar.

Ja en el 2014, les línies seguides per l’agrupació es van orientar a la introducció de música profana al repertori, tractant d’incloure obres de diferents èpoques i estils, per tal d’establir una base a partir de la qual construir una formació sòlida i versàtil però, sobretot, on la gent passe bons moments entre música i amics.

Aquests objectius es plasmen en l’actuació que el cor realitza en la Seu dels Jubilats al edifici municipal de Castellar-Oliveral en Juny del 2014. El 31 d’Agost del 2014, l’agrupació participa com a col·laboradora en la representació del musical “Els Miserables” a les festes de Xirivella, significant una nova experiència per als membres per la combinació de la música amb les arts escèniques.

La trajectòria del Cor Polifònic, la il·lusió i la qualitat musical dels seus membres, i el treball realitzat des dels inicis, porta a l’agrupació a sorprendre els assistents a l’actuació realitzada al Palau de la Música de València el 7 de Setembre del 2014, amb motiu del 30 Aniversari de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València.

Director del Cor Polifonic. Juan José Visquert Fas

Membres de la CORAL POLIFÒNICA 2022 2023

 

Director:
Juan José Visquert Fas

Joan Carles Alonso Campos

Sandra
Baquero Vázquez

Inma
Ortega Aznar

Neus
Ridaura Navarro

María Siurana Paula

Marta Picó Olmos

María
Amparo Rodrigo Quilis

Marina
Pampló Moliner

Mª Pilar Peris Ferrer

Loreto Suller Segarra

David
Alonso Campos

Víctor Pérez Bayona

Juan
Alonso Gimeno

Domènec Cueva Almela

Antonio Andreu Segura

Sigfrido Pérez Fayos

Rosa Sáez Cortés

Rafa Almenar Almenar

María Jesús Bayona Cosín

Cecilia Alcaraz Domínguez

Maria Pilar Andrés Rivas

Educardo Garcia Zanón

Joan Carles Alonso Campos

Estela Quilis Tamarit

Eva Quilis Tamarit

Elia Mocholí Rodrigo 

 

Lorem fistrum por la gloria de mi madre esse jarl aliqua llevame al sircoo. De la pradera ullamco qué dise usteer está la cosa muy malar.